Privatlivspolitik

Fri fragt ved 3.000,-

Levering 1-3 hverdage

36 77 75 00

B2B faktura-betaling

Vi kan ikke blive grønne nok - CSR i OCB

Vi er meget optaget af Storkøkkener og Storkøkkeninventar, men vi er også optaget af at passe på samfundet og verden i sin helhed. Derfor har vi fokus på vores grønne profil.

 

Vi er de grønneste i branchen og det vil vi gerne prale med – fordi vi synes det er vigtigt! 

 

Vi har blandt andet:

- opsat vores egen vindmølle, der søger for at virksomheden stort set er fuldt energimæssigt selvforsynende 

- minimeret omkostningerne på emballage med omfattende genbrugsløsninger, som ikke går ud over kvaliteten

- skiftet til miljørigtig LED-belysning

 

Desuden går vi op i at følge de omfattende krav som Miljø- og Fødevareministeriet anviser. Dette omhandler eksempelvis, at der skal holdes skarpt øje med vores leverandøres materialesammensætning i produktionsfasen, da mange af vores varer benyttes til fødevarer. Endvidere bliver vores emballage kontrolleret både et led frem og et led tilbage i vores værdikæde.

 

VORES FÆLLES ANSVAR

Vores holdning er at vi alle har et fælles ansvar for vores verden og det aftryk vi sætter på kloden. Hos Ove C. Bjerregaard går vi helt forrest i Branchen i kampen for en Bæredygtig fremtid

Vi vil gerne slå et sag for at alle virksomheder, ikke mindst i branchen for Storkøkkener og Storkøkkeninventar, går aktivt ind i kampen og opfordrer andre virksomheder til det samme.

Hvis konkurrencen presser hårdt og kunderne forventer billigst mulige priser, er vi som branche og enkelte virksomheder nødt til at være fælles om at gøre en indsats, så der skabes grobund for en omjustering af præferencer.

 

Vi sætter kvalitet og ansvarlighed højt og tror på at den forskel vi gør i dag giver mening. Ikke blot nu - men også i fremtiden.  

 

Herunder ses billeder fra mødet med den prominente delegation fra Bangladesh, der besøgte vores effektive vindmølle, der er hovedårsagen til at Ove C. Bjerregaard som virksomhed kan nedbringe vores energiforbrug og medvirke til at opnå Danmarks klimamål samt gøre vores grønne profil stærkere.

 

Klik her, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning